Десерт „Персикове чудо“

Veröffentlicht von

Хочете самостійно спробувати приготувати десерт, який готують в ресторані? Ми в цьому вам допоможемо. Маємо рецепт чудового, смачного десерту з персика. Його готувати досить просто і легко, а виходить просто чудовий, смачний, вишуканий, оригінальний десерт.

десерт вишуканий

Для десерту будуть потрібні такі інгредієнти:

Персик – 2 штуки

Цукор – 2 столові ложки

Желатин – 2 столові ложки

Вершки – 250 грамів.

десерт смачний

Корисні властивості. Персик – це низькокалорійний фрукт, який варто додати у свій раціон, тому що містить комплекс вітамінів, мінеральних речовин, органічних кислот. Він своїми властивостями впливає на травлення, покращує стан шкіри, добре вживати його при авітамінозі, застуді, тим у кого понижений гемоглобін, фрукт добре покращує апетит, запобігає виникненню печії, допомагають позбутися солей і токсинів, позитивну відіграє роль на серцево-судинну систему, підтримує водно-сольовий баланс в організмі, допомагає позбутися набряків, має здатність прискорювати обмін речовин, добре впливає на нервову систему, позитивно діють на пам’ять і роботу мозку, при частому вживанні покращується зір, персики зміцнюють імунну систему, зміцнюють зуби. Цей фрукт використовують і в косметології, бо він зберігає колір шкіри, живить її, зберігає вологу в її клітинах, запобігає виникненню зморшок, знімає біль і почервоніння при опіках від сонця. Персики чудово борються із зайвою вагою. Вершки – це практично те саме молоко, але набагато жирніше. Їх жирність буває різна і тому й калорійність також відрізняється. У них є насичені й ненасичені жирні кислоти. Вживання вершків допомагає правильно функціонувати нервовій системі, їх корисно вживати при безсонні та при боротьбі із депресією. Вершки вважають джерелом кальцію, а він допомагає зміцнити зуби та кістки.

Етапи приготування десерту:

1. Спочатку потрібно розчинити желатин. Візьміть окрему тарілку насипте желатин у неї та залийте 100 грамами холодної води. Залиште для того, щоб вони розбухли.

десерт корисний

2. Вершки вилийте у сотейник, додайте до них цукор, розмішайте добре і покладіть їх на вогонь, розігрійте їх приблизно до 70-80 градусів, але не кип’ятіть. Зніміть із вогню, додайте половину розведену желатину, перемішайте доки не розчиниться желатин. Візьміть склянку для десерту, вилийте у неї готові вершки, нарийте склянку харчовою плівкою, відкладіть у сторону на 3 години, щоб вони застигли.

десерт пишний

3. Персики промийте під протічною водою, почистьте від шкірки, розділіть на двоє,

десерт легкий

видаліть кісточку, наріжте тоненькими слайсами.

десерт соковитий

4. Коли застигнуть вершки, зверху на них викладіть персикові слайси у вигляді квітки.

десерт ситний Другу половину желатину покладіть на парову баню, щоб вони добре розчинилися, до них додайте трішки цукру, перемішайте до однорідної маси й залийте зверху персики у склянці із вершками.

десерт цікавийЗалиште приблизно на 1 годину , щоб вони застигли. Все ресторанний десерт готовий. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert