Десерт „Солодкий кавунчик“

Veröffentlicht von

Желе готують на основі желатину, і господині активно експериментують з цим десертом, додаючи до нього різноманітні інгредієнти : варення, фрукти, домашній сир і шоколад. Приготування желе вдома – це надзвичайно просто, а прикрасить така смакота будь-який святковий стіл, або ж можете просто насолоджуватися десертом в колі родини. Окрім того, з желатину роблять різноманітні чизкейки без запікання, пана коту, муси, і навіть алкогольне желе. Часу на такий смаколик йде зовсім небагато, а результат не залишить байдужим нікого : вміла господиня гарантовано опиниться в центрі уваги, а кожне слово похвали стане головним доказом її кулінарного професіоналізму.

десерт рецепт

Інгредієнти :

– желатин зеленого кольору
– желатин рожевого кольору
– білий цукор
– желатин звичайний
– молоко
– вода
– чорний шоколад (2 кусочки)

десерт інгредієнти

Кількість порцій : 2

Приготування

Крок 1.

Для початку розчиніть зелений желатин в гарячій воді. Для цього краще використовувати глибоку посудину. Порошок поступово вводиться у воду, при цьому не забувайте помішувати, інакше желатин візьметься грудками і на зуб будуть потрапляти неприємні частини десерту, що зіпсує не лише смак, але й вигляд желе.

десерт смачний

Крок 2.

Беремо посудину для подачі десерту, нахиляємо її і фіксуємо в такому положенні за допомогою чашки (дивіться фото). Заливаємо зелене желе.

десерт простий

Крок 3.

Тепер змішуємо звичайний желатин, цукор і молоко.

десерт апетитний

Крок 4.

Беремо чорний шоколад і ріжемо малесенькими кубиками.

десерт легкий

Крок 5.

Заливаємо наше „молочне желе“ поверх першого шару (зеленого) і додаємо кусочки шоколаду.

десерт оригінальний

Крок 6.

За тим самим принципом, що ми готували перший шар желе, готуємо і другий – червоний. Даємо трішки охолонути.

десерт поживний

Крок 7.

Заливаємо червоне желе і одразу поміщаємо десерт в холодильник, щоб кольори не змішалися. Ось і все – рецепт не складний, проте процес застигання желе довгий. Не забувайте, що перед додаванням кожного шару попередній повинен мінімум годину охолонути в холодильнику.

десерт цікавий

Повірте, від дегустації такого яскравого десерту не відмовиться жоден гість, навіть найпримхливіший! Желатин корисно вживати як дорослим, так і дітям, адже в ньому є білок, вітаміни і мінерали, які допомагають укріпити кістки, сприяють активному росту волосся і укріпленню нігтьової пластини. А вміст колагену також допомагає покращити колір обличчя і підтягує шкіру ефективніше, ніж будь-які дорогі креми. 

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert