„Десерт, що тане в роті“

Veröffentlicht von

Ви в пошуках якогось легкого, не надто калорійного та простого у приготуванні десерту? Тоді вам до нас! Представляємо вашій увазі «Десерт, що тане в роті». Такий солоденький та корисний перекус, або ж додаткова добавка після основної страви зможе підняти вам настрій та допоможе засолодитись на весь день! Десерт складається з пахучого персика, вершків, кокосової стружки, желатину та кисломолочного сиру. Він ідеально підійде як і для дорослих, так і чудово смакуватиме діткам! Саме за свою універсальність він підкорив серця багатьох господинь! Тому радимо вам не зволікати та обов’язково приступати до приготування цього барвистого красеня!

десерт рецепт

Вам знадобиться така кількість продуктів.
– сир кисломолочний ( 150 грамів) 
– вершки 20% ( приблизно 100 мл.)
– персик більшого розміру 
– кокосова стружка ( 2 столові ложки) 
– желатин ( 1 упаковка/ 20грамів) 

десерт приготування

Щоб отримати такий апетитний та яскравий десертик у вас піде 15-20 хвилин 

Кількість порцій – до 2 осіб 

А тепер, безпосередньо, самі етапи приготування.

Етап 1. 
Спочатку розділіть порівно желатин по 10 грамів у  окремі посудини.

ситний десерт

Також розділіть вершки в посудини по 50 грамів.

ароматний десерт

В одну із посудин добавте 50 мл. вершків. Ретельно перемішайте все та залиште його на 10-15 хвилин, щоб він розбух.

Етап 2. 
Поки перша порція желатину набухає, перейдіть до іншої частини. Але спочатку ретельно промийте персик і висушіть його паперовою серветкою. Далі розріжте його навпіл, дістаньте кісточку та подрібніть фрукт на кубики. Після цього помістіть їх у блендер та доведіть до стану пюре.

легкий рецепт

Тепер добавте в іншу частину желатину воду, перемішайте її та дайте настоятись. Далі помістіть все на водяну баню та помішуйте желатин, не доводячи його до кипіння. В посудину з нашим пюре добавте готову суміш з желатину та добре перемішайте все. 

барвистий десерт

Крок 3.
Перша посудина з желатином також вдоста настоялась, тому помістіть їі на водяну баню та розтопіть набухший желатин, ретельно перемішуючи все. Опісля, добавте розтоплену рідину до кисломолочного творогу та ретельно перемішайте.

десерт інгредієнти

Окрім цього, візьміть інші 50 грамів вершків та взбийте їх, до утворення пінної маси, тобто танучих вершків.  Їх також добавте до сиру та добряче перемішайте всі компоненти.

легкий десерт

Крок 4. 
А зараз візьміть спеціальну склянку для десертів та викладіть на дно спочатку сирно-вершкову масу, потім добавте персиковий шар, знову тонкий шар сиру та ще тонший персика. Зверху посипте все кокосовою стружкою. Такий яскравий та ефектний десертик можна подати після смачного обіду,щоб ще більше розтягнути момент задоволення від їжі та добряче засолодитись! Смачного!

танучий десерт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert