Десерт „Зимова вишня“

Veröffentlicht von

Скоро довгоочікуване свято, а отже час продумати все заздалегідь. А саме: що буде на святковому столі, які закуски, салати, десерти. Ми зупинимось на десерті, рецепт якого підготували саме для вас. Він швидко готується, із доступних інгредієнтів, вишуканий на вигляд, ніжний, легкий, а головне смачний. В його складі є вишні у своєму соку, кисломолочний сир, печиво до чаю.

десерт смачний

Для десерту потрібні такі інгредієнти:

Вишня у своєму соку – 200 грамів

Вершки – 100 грамів

Печиво – 100 грамів

Сир кисломолочний – 200 грамів

Крохмаль – 1 столова ложка

Ванільний цукор – 1 пакетик

Цукор – 150 грамів.

десерт інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. Вишня – це кисло-солодка ягода, яка приносить користь для нашого організму. Вони містять в собі багато клітковини, вітамін С, К, вітаміни групи В. Їх варто вживати для зміцнення імунітету, для підтримки нервової та серцевої системи, для полегшення перебігу хвороб артриту і подагри, для покращення сну, для запобігання передчасного старіння. Кисломолочний сир приносить користь для здоров’я. Він має у своєму складі білки, вітаміни групи В, здорові жири, і мінеральні речовини містить калорії. При частому вживанні сиру можна: нормалізувати роботу нервової системи, підвищити рівень гемоглобіну, покращити зір, зміцнити нігті та кістки, покращити стан волосся, нормалізувати тиск, можна збільшити м’язову масу, рівень тестостерону. Для дітей корисний, бо допомагає при виробленні гормону росту,

Етапи приготування десерту:

1. Спочатку візьміть вишні у своєму соку, викладіть в окрему тарілку, додайте до них одну столову ложку крохмалю, ретельно перемішайте. Крохмаль додаємо для того, щоб вишні були густішими, і тримали форму.

десерт смачний

2. Сир кисломолочний потрібно перетерти через сито, щоб він був без грудочок.

3. Вершки вилийте в глибоку тарілку, збийте їх до загустіння. До утвореної маси додайте ванільний цукор, перетертий сир, цукор, знову легенько перемішайте. Сирна маса готова.

десерт ніжний

4. Печиво потрібно перетерти, це можна зробити за допомогою дрібної терки.

десерт легкий

5. А зараз формуємо десерт. Візьміть стакан для десерту, на низ викладіть подрібнене печиво, зверху викладіть сирну масу, на масу розкладіть приготовані вишні. Страва готова, по бажанню можна прикрасити її маршмелоу. Смачного!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert