Десерт „Купи, продам!“

Veröffentlicht von

Хочете спробувати чогось дуже смачного і вишуканого? Чогось ніжного і легкого в приготуванні? Так, ось, ми маємо для вас рецепт саме такого десерту. Його можна готувати на будь-яке свято, тому, що його вигляд і смак просто чудові. Якщо вам зателефонували подруги, що йдуть до вас у гості, ви можете сміливо пригостити їх саме цим десертом. Вони будуть у захопленні від цієї страви. Цей десерт готували на прийманнях високоповажних послів, які довго насолоджувались ним підтримуючи вельми приємну бесіду.Тому можете сміливо приступати до приготування.

десерт вишуканий

Для цього вам знадобляться такі складники:

Банан – 1 штука

Персик консервований – 100 грамів

Йогурт питний – 200 грамів

Желатин – 1 пакетик

Вода питна – 50 грамів

десерт інгредієнти

Корисні властивості складників десерту. Персик – це смачний фрукт, який володіє безліччю корисних і лікувальних властивостей. Якщо консервувати персик, то він трохи втрачає своїх корисних властивостей, але все одно він позитивно впливає на організм, якщо часто вживати. Допомагає регулювати кровоносну систему, є профілактичним засобом проти анемії, нормалізує роботу нервової системи, запобігає розвиткові онкологічних захворювань, стимулює обмінні процеси, покращує роботу системи травлення, поліпшує пам’ять, допомагає в роботі головного мозку, бореться з депресіями, і перепадами настрою, нормалізує кров’яний тиск, корисний при запорах, поліпшує зір, зміцнює імунну систему, допомагає організму боротися з різними видами вірусних захворювань, поліпшує обмінні процеси. Банан – це високоенергетичний продукт, який швидко насичує організм, завдяки вмісту калію, він добре впливає на роботу мозку, виводить токсичні речовини з організму, м’яко впливає на роботу шлунково-кишкового тракту, підвищує настрій, водно-сольовий баланс приводить в норму, покращує стан нервової системи, допомагає утворювати гемоглобін, має добрий вплив на шкіру. Йогурт популярний молочний продукт. Вживання продукту допомагає в роботі шлунку, поліпшує травлення, посилює опірність організму до вірусних захворювань, підтримує діяльність щитовидної залози, перешкоджає розвитку метеоризму, здуття, дисбактеріозу, активізує процеси обміну, допомагає швидко схуднути, зміцнює кістки та зуби, виводить шкідливий холестерин з організму, поліпшує роботу серцево-судинної системи, гормональний фон нормалізує як у жінок, так і в чоловіків, діє профілактичним засобом проти ракових хвороб, покращує діяльність імунітету, поліпшує настрій, має вплив на нервову систему, піднімає гемоглобін, приводить в норму артеріальний тиск, бореться з поганим сном, омолоджує шкіру обличчя, допомагає схуднути.

Етапи приготування десерту

1. Спочатку беремо желатин, пересипаємо його о в окрему тарілку, наливаємо воду і залишаємо розмочуватись.

десерт приготування

2. Потім беремо йогурт, переливаємо в окрему тарілку додаємо до нього розмоклий желатин, добре перемішуємо. Порада: якщо хочете вибрати якісний продукт читаємо склад продукту, дивимось на термін придатності, оглядаємо упакування чи воно не здуте чи пошкоджене.

десерт смачний

3. Персик виймаємо з банки, кладемо в окрему тарілочку, щоб трохи стекла рідина, потім нарізаємо продукт невеликими кубиками. Порада: якщо персик ви консервували самостійно – то ви можете бути впевнені у складі продукту, а якщо придбали у магазині, то обов’язково дивимось на тару чи вона ціла і не здута, і термін придатності.

десерт корисний

4. Тепер беремо банан, миємо його під протічною водою, чистимо від шкірки, нарізаємо фрукт невеликими кубиками. Порада: купуйте банан не надто перестиглим, перевіряйте його хвостик чи не зігнив.

десерт ніжний

5. Починаємо формувати святковий десерт. Беремо склянку чи креманку для десерту, спочатку перекладаємо в неї нарізаний банан, потім додаємо подрібнені кубики персика,

десерт соковитий

зверху заливаємо підготовленою масою із йогурту і желатину. Відкладаємо в сторону на одну годину до повного застигання. Смачний, апетитний, корисний, оригінальний десерт готовий. Смакуйте на здоров’я!

десерт готовий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert