Десерт „На компанію“

Veröffentlicht von

Ми нічого не обожнюємо так сильно , як прості і швидкі рецепти десертів. Хоча , ні – найбільше ми обожнюємо багато простих і швидких рецептів! Тільки уявіть , як це економить Ваш час – ввечері планується застілля , Ви цілий день готуєте вишукані закуски і поживну , ситну основну страву… і ось згадуєте про десерт! В такі моменти усе життя пролітає перед очима. Хочеться , щоб було і смачно , і красиво , адже після чудової вечері потрібно закріпити позитивні враження! І саме тут в гру вступають десерти , розраховані на велику кількість людей , але готуються вони 15 хвилин. Не вірите? Спробуйте наш особливий рецепт десерту „На компанію“ з хурмою – це не тільки легко і максимально швидко , але й дуже корисно! Десерт складається з мінімальної кількості інгредієнтів і Ви витратите лічені хвилини Вашого часу на його приготування – проте повірте , гості точно не залишаться байдужими. Давайте готувати!

десерт рецепт

Інгредієнти для десерту „На компанію“ :

– одна соковита хурма
– склянка молока
– пів склянки білого натурального йогурту
– шоколадні медальйони
– желатин

десерт інгредієнти

Кількість порцій : 6
Час приготування : 15 хвилин

Приготування

Крок 1.

Підготуйте склянку молока. Для приготування шоколадної маси нам знадобиться неповна склянка, проте молоко має бути гарячим.

десерт смачний

Крок 2.

Спочатку займемося основою десерту – шоколадною масою. Для цього розтопіть наші шоколадні медальйончики в склянці гарячого молока і дайте охолонути.

десерт поживний

Крок 3.

Тепер додайте до склянки желатин і дайте утвореній масі настоятися. 

десерт поживний

Крок 4.

Хурма є неймовірно цінним і корисним плодом , адже має в своєму складі вітаміни (А, В, С) і мікроелементи – залізо, кальцій, фосфор, магній, йод… Останній , до речі , заповнює дефіцит цієї речовини в організмі , що позитивно впливає на функції щитоподібної залози. Також споживання хурми радять при авітамінозі і дефіциті заліза в організмі.

десерт солодкий

Крок 5.

Почистіть хурму , вийміть м’якоть і потовчіть її до того часу , поки не утвориться густе пюре.

десерт апетитний

Крок 6.

Ми вже майже підійшли до кінця – підготуйте пів склянки білого натурального йогурту.

десерт простий

Крок 7.

В десертні стакани помістіть спочатку застиглу шоколадну масу , тоді додайте трішки йогурту (буквально одну чайну ложечку) і закріпіть усе пюре з хурми. За бажанням можна прикрасити десерт фруктами чи цукатами. Смакуйте на здоров’я!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert