Десерт „Незвичайне морозиво“

Veröffentlicht von

Чи є щось смачніше за морозиво? Його люблять абсолютно усі – і діти, і дорослі. Згадайте, як часто ми купуємо морозиво для підняття настрою? Набагато частіше ніж „наворочені“ торти і модні десерти. А все тому, що морозиво – це така доступна і знайома нам ще з дитинства радість. Саме по собі воно є неймовірно смачним, а ще краще, коли ми додаємо його в десерти. Саме тому ми пропонуємо Вам неймовірну смакоту – десерт з морозивом, лохиною і родзинками в шоколаді. В цьому десерті ідеально усе – поєднання продуктів, низька собівартість, а часу на його приготування взагалі потрібно не більше п’яти хвилин. 

десерт рецепт

Інгредієнти :

– одне морозиво „Пломбір“
– свіжа лохина (30 гр.)
– родзинки в шоколаді (30 гр.)
– мак

десерт інгредієнти

Час приготування : 5 хвилин
Кількість порцій : 1

Приготування

Крок 1.

Ви будете здивовані, але, мабуть, це найлегший десерт в Вашому житті. Готувати навіть і не треба – просто підготувати інгредієнти. І почнемо ми з морозива. Розріжте його так, щоб зняти трішки зверху і знизу і залишити серединку. До речі, чи знали Ви про корисні властивості „Пломбіру“? Саме так, Вам не почулося – морозиво також може бути корисним. Це стосується традиційного пломбіру, який є жирним молочним продуктом і містить велику кількість вітамінів і мінеральних речовин.

десерт оригінальний

Крок 2.

Ретельно миємо свіжі ягідки лохини. Ця ягода є низькокалорійною, і, до речі, найкращий час для її споживання це ранок, тому що саме в цей час лохина забезпечує наш організм глікогеном. Глікоген, в свою чергу, забезпечує нормальну роботу головного мозку. Неймовірна кількість клітковини, вітамінів, амінокислот, мікроелементів і антиоксидантів нормалізує обмін речовин, укріпляє імунну систему, а регулярне споживання цієї ягоди позитивно впливає на зір.

десерт корисний

Крок 3.

Підготуйте родзинки в шоколаді або ж замініть їх на звичайні шоколадні кульки.

десерт смачний

Крок 4.

Прикрасою нашому сьогоднішньому десерту слугуватиме мак. Він корисний тим, що багатий цинком, а цинк посилює захисну реакцію організму на бактерії і віруси. Великою популярністю мак користується також в косметології. Окрім цього, якщо Ви страждаєте від різких болей у животі, лікарі радять настоянки і відвари з маку.

десерт поживний

Крок 5.

Оберіть посудину для десерту і засипте її дно лохиною, після чого додайте морозиво. Верх прикрасимо шоколадом і маком. „Незвичайне морозиво“ готове – ідеальний варіант десерту, коли морозива хочеться, проте його традиційний вигляд бажано змінити на оригінальніший. Смачного Вам!

десерт приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert